Image
Consultoria inmobiliaria
Experts locals en serveis immobiliaris globals

Paradise Platja d'Aro

Nova promoció de 9 pisos de luxe, situada en una de les zones més privilegiades de Platja d'Aro, amb accés directe al Passeig Marítim i de la platja, prop de Cala del Pi, Cala Rovira i també del centre de la Població.
A 5 minuts del Port d'Aro i S'Agaró
Image
Image

Golden Bay Roses

Un projecte de 8 habitatges al preciós poble costaner de Roses, a la Costa Brava catalana. Es tracta d'un enclavament que es remunta al segle V a.C. i va ser fundat pels grecs. Avui dia Roses és un lloc famós per la seva gastronomia, les seves platges i amagades cales i un lloc perfecte per a la pràctica de tot tipus d'esports nàutics com la vela, el windsurf, el busseig o l'snorkel. Té, a més, una gran activitat comercial amb cinemes, botigues, ports esportius, bars i restaurants que permeten combinar la tranquil·la i relaxada vida de la Costa Brava amb un seguit d'activitats que faran impossible que t'avorreixis.

Les Terrases de Palamós

Un projecte de 80 habitatges familiars al cor de la Costa Brava.
El futur que sempre havies imaginat ara es fa realitat. Descobreix tots els detalls.
Image
Image

Còrsega Palamós

Promoció de 7 habitatges al carrer Còrsega de Palamós.

Oficina tècnica immobiliària

Cèdules d'habitabilitat, certificats energètics, tot tipus de reformes, càlcul de pressupostos, obtenció de llicència i control d'obra. Comptem amb tècnics qualificats per afrontar qualsevol projecte. Arquitectura i interiorisme. Project Management

Assessoria Jurídica Immobiliària

Suport i acompanyament per a tràmits burocràtics davant qualsevol administració. Obtenció de llicències i regularitzacions urbanístiques.

Administració de Comunitats

Administrem la seva comunitat amb les millors garanties professionals i de rigor comptable. Els vam assistir en qualsevol matèria que es requereixi i disposem de sala de juntes pròpia per realitzar les assemblees de la Comunitat. Gestionem personalment tràmits davant asseguradores i administracions.

Comercialització d'habitatges - Venda i lloguer- API / AICAT

Intermediació en la compravenda d'habitatges, locals, garatges, etc. . Li assegurem la millor gestió personalitzada tant si vol comprar com si vol vendre o llogar. Busquem propietats per oferir a la nostra cartera de clients i inversors. Oferim un acompanyament personalitzat en tot el procés comercial i contractual.

Lloguer turístic

Ens ocupem d'oferir i gestionar per mitjà de la pròpia web i dels principals portals de lloguer d'apartaments de vacances internacionals seva propietat perquè pugui treure un rendiment anual molt interessant. Formalitzem tots els tràmits en nom seu, ens ocupem del manteniment i li abonem mensualment les liquidacions per lloguer.
Image

RENT COSTA BRAVA

Relaxeu-vos a la Costa Brava amb els millors llocs i allotjaments com:

VILES I CASES

APARTAMENTS

Image
Image

Contacti amb nosaltres

El nostre equip li oferirà solucions adaptades a les seves necessitats

Adreça

Passeig del Mar, 44 Baixos
17230 Palamós

Telèfon

Tel.: +34 972 31 27 02
Fax: +34 972 31 45 76