Image
Consultoria inmobiliaria
Experts locals en serveis immobiliaris globals
This image for Image Layouts addon

Presentem
La Cooperativa

A Palamós, al centre de la població, envoltat de tots els serveis necessaris i comercials, a tocar del mercat i pàrquing municipal i proper al centre històric, passeig del mar i platja s'ofereix l'OPORTUNITAT de ser propietari d'un habitatge de qualitat a PREUS IMMILLORABLES.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Les Pites Palamós

A Palamós, a la zona de “Les Pites”, per sobre del Padró, a tocar del centre històric i comercial de la població, envoltat d’un entorn per passejar i a poques passes de Port Marina i al mateix temps molt ben comunicada amb la resta del municipi els oferim una promoció d’obra nova composada de 12 habitatges.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Les Terrasses de Palamós

Un projecte de 80 habitatges familiars al cor de la Costa Brava.
El futur que sempre havies imaginat ara es fa realitat. Descobreix tots els detalls.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Avinguda Costa Brava

Edifici molt ben situat a 100 metres de la platja, en el centre comercial de Sant Antoni de Calonge, a on es troba el Centre d’Atenció Primària, diferents entitats bancaries i tot tipus de serveis i comerç.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Santa Marta Palamós

Promoció d'edifici plurifamiliar amb pocs veïns, molt ben localitzat, a pocs metres de la platja i a mig camí entre la zona Centre i zona Port. compost de 9 habitatges, pàrquings, trasters i terrat.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Còrsega Palamós

Promoció de 7 habitatges al casc antic de Palamós, amb precioses vistes al mar.

Més Informació
This image for Image Layouts addon

Sant Antoni - CARIB

A Sant Antoni de Calonge, a la cantonada entre avinguda Andorra i avinguda, a 500 metres de la platja, es troba aquesta nova construcció d'habitatges totalment exterior, molt lluminosos, amb piscina i zona enjardinada comunitària.

Més Informació

Oficina tècnica immobiliària

Cèdules d'habitabilitat, certificats energètics, tot tipus de reformes, càlcul de pressupostos, obtenció de llicència i control d'obra. Comptem amb tècnics qualificats per afrontar qualsevol projecte. Arquitectura i interiorisme. Project Management

Assessoria Jurídica Immobiliària

Suport i acompanyament per a tràmits burocràtics davant qualsevol administració. Obtenció de llicències i regularitzacions urbanístiques.

Administració de Comunitats

Administrem la seva comunitat amb les millors garanties professionals i de rigor comptable. Els vam assistir en qualsevol matèria que es requereixi i disposem de sala de juntes pròpia per realitzar les assemblees de la Comunitat. Gestionem personalment tràmits davant asseguradores i administracions.

Comercialització d'habitatges - Venda i lloguer- API / AICAT

Intermediació en la compravenda d'habitatges, locals, garatges, etc. . Li assegurem la millor gestió personalitzada tant si vol comprar com si vol vendre o llogar. Busquem propietats per oferir a la nostra cartera de clients i inversors. Oferim un acompanyament personalitzat en tot el procés comercial i contractual.

Lloguer turístic

Ens ocupem d'oferir i gestionar per mitjà de la pròpia web i dels principals portals de lloguer d'apartaments de vacances internacionals seva propietat perquè pugui treure un rendiment anual molt interessant. Formalitzem tots els tràmits en nom seu, ens ocupem del manteniment i li abonem mensualment les liquidacions per lloguer.
Image

RENT COSTA BRAVA

Relaxeu-vos a la Costa Brava amb els millors llocs i allotjaments com:

VILES I CASES

APARTAMENTS

Image

Contacti amb nosaltres

El nostre equip li oferirà solucions adaptades a les seves necessitats

Adreça

Passeig del Mar, 44 Baixos
17230 Palamós

Telèfon

Tel.: +34 972 31 27 02
Fax: +34 972 31 45 76