ServiGIP

SERVIGIP GRUP neix de la mà de professionals amb una àmplia trajectòria en el camp de la promoció immobiliària a les comarques del Baix Empordà i del Gironès. Format per un equip humà amb una gran experiència professional, li assegurem un servei integral en totes aquelles àrees relacionades amb el sector immobiliari.

ELS NOSTRES SERVEIS

COMERCIALITZACIÓ D’HABITATGES - VENDA I LLOGUER - API/AICAT

Intermediació en la compravenda i lloguer d’immobles, oferint una gestió personalitzada en tot el procés comercial i contractual.

OFICINA TÈCNICA

Integrada per un equip jove i dinàmic d’arquitectes superiors i tècnics encarregats de realitzar qualsevol projecte d’obra nova, reforma o interiorisme,  així com el Project Management. Tramitem cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, càlcul de pressupostos, obtenció de llicència i control d’obres.

ASSESSORIA JURÍDICA IMMOBILIÀRIA

Suport i acompanyament per tràmits burocràtics davant qualsevol administració. A més a més, ens encarreguem de la obtenció de llicències i regularitzacions urbanístiques.

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS

Administrem la seva comunitat amb les millors garanties professionals i de rigor comptable. Els assistim en qualsevol matèria que es requereixi i gestionem personalment tràmits davant asseguradores i administracions.

LLOGUER TURÍSTIC

Ens ocupem d’oferir i gestionar per mitjà de la pròpia web i dels principals portals de lloguer d’apartaments vacacionals internacionals la seva propietat per tal que pugui treure un rendiment econòmic molt interessant del seu immoble. Formalitzem tots els tràmits en nom seu, ens ocupem del manteniment i li abonem mensualment les liquidacions de lloguer.

SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT

Comptem amb personal especialitzat en netejes i manteniment d’habitatges particulars, apartaments de lloguer turístics, comunitats de propietaris, locals i comerços.

HORARI:
Dilluns a Divendres
de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
Dissabte de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00

Diumenges i Festius tancat